Εταιρικά νέα ◦ 16—10—2024
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η NEUROPUBLIC προσκεκλημένη στο Olympia Forum V

Εταιρικά νέα ◦ 16—10—2024

Για μια ακόμα χρονιά, δεχτήκαμε την πρόσκληση του Olympia Forum, να μοιραστούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας πάνω στα συστήματα ευφυούς γεωργίας, τα πληροφοριακά συστήματα αγροτικής πολιτικής αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα. Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Μαυρουδής, Αντιπρόεδρος NEUROPUBLIC, συμμετέχει στην εξειδικευμένη θεματική ενότητα «ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του Olympia Forum V, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11.00 στο Ξενοδοχείο Αμαλία Ολυμπία, Αίθουσα Δάφνη.

Το Olympia Forum, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Αρχαία Ολυμπία, έχει καθιερωθεί πλέον ως το ετήσιο ραντεβού του κόσμου της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας αλλά και της διανόησης. Με την πάροδο των ετών, έχει γίνει ένας σημαντικός κοινός τόπος συνάντησης και ανταλλαγής καλών πρακτικών για τις προκλήσεις της Περιφερειακής Ανάπτυξης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ολόκληρη 19η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στο τρίπτυχο Υποδομές, Αγροτικό, Ενέργεια. Το συγκεκριμένο πάνελ διοργανώνεται από τη διαΝέοσις και εκτός από τον κ. Μαυρουδή συμμετέχουν οι κ.κ. Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ανδρέας Φίλιας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Δήμαρχος Ήλιδας, Θεόδωρος Μπένος, Συνιδρυτής gyri.gr, Researcher, Zuyd University of Applied Sciences, Μιχάλης Καθαράκης, Αντιπρόεδρος, Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης, Έλλη Τσιφόρου, Γενική Γραμματέας, COPA-COGECA.